Cím: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
E-mail: info@nagyerdei.hu
Tel.: 06-30/860-4050

Ételrendelés, Nagyerdei Étterem
Menü levesek

Csontleves eperlevéllel

Frankfurti leves

Menü főételek

Székely káposzta

Rántott csirkeszárny burgonyapürével

Bakonyi csirkemell ragu galuskával

Rántott cukkíni petrezselymes rizzsel és tartár mártással

Főzelék

Zöldborsó főzelékE-Vendéglátás a Debreceni Egyetemen


A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. bemutatása


1996 májusában a Hajdú-Bihar megyei felsőoktatási intézmények (ma már a Debreceni Egyetem és társult intézményei) hallgatói önkormányzatainak önkéntes együttműködéseként megalakult a Hajdúsági Hallgatói Önkormányzatok Kulturális Egyesülete (HAHA). Az egyesület fő célja a hallgatói önkormányzatok által felvállalt hallgatói szolgáltatások és rendezvényszervezési feladatok folyamatos, egyre magasabb szintű biztosítása, az összefogás révén nagyobb szabású feladatok sikeres megoldása volt. Az egyesület első jelentősebb programjai a Közös Egyetemi Napok rendszerének kialakítása, az 1998-as és 1999-es Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) megszervezése, valamint az Egyetemi Élet című lap kiadásának megpályázása és az újság fejlesztése volt.


1999-ben az egyesület létrehozta a Debreceni Campus Kft-t. Erre a lépésre azért volt szükség, mert az ősszel megnyitotta kapuit a Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferenciaközpont, melynek üzemeltetési feladatai megkívánták a gazdasági társasági formában való működést. Még ugyan ezen év végén elkezdte működését a Hallgatói Tanácsadó és Karrieriroda, amely az előző években végzett ilyen irányú hallgatói tevékenységeket fogta össze egy rendszerbe, hogy biztosítani lehessen azok folyamatos működtetését és fejlesztését.

2002 újabb mérföldkő a szervezet életében, hiszen több mint egyéves előkészítés után a Kft. átalakításával létrejött a Debreceni Campus Kht. A Debreceni Egyetem felismerve munkánk jelentőségét felerészben tulajdonosává vált a közhasznú társaságnak, amelyet felruházott a hallgatókkal kapcsolatos kereskedelmi-szolgáltató tevékenységek kizárólagos jogával. Az egyetem mellett a tulajdonosok között található a HAHA, valamint a jogelőd intézmények hallgatói egyesületei. Az így létrejött félig egyetemi, félig hallgatói szervezetet jelenleg mintaértékűnek tekintik mind felsőoktatási intézmények, mind pedig az oktatási kormányzat. 2007. szeptember 4-én a Debreecni Campus Kht. átalakult Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft-vé.

A kft. feladata széleskörű, a Debreceni Egyetem területén megjelenő, hallgatókat érintő szolgáltatások végzése, koordinálása, a hallgatói önkormányzatok üzleti jellegű tevékenységének segítése. Ennek keretében a kft. az alábbi tevékenységeket végzi:

- teljes körű rendezvényszervezés (szakestek, koncertek, bálok, konferenciák),
- klubok üzemeltetése és vendéglátás (Lovarda, Kazánház, Klinika Egyetemi Klub, Koli Klub),
- gyermek, diák és felnőtt étkeztetés (Lovarda étterem, Nagyerdei Étterem, általános iskolai, óvodai és bölcsődei étkeztetés),
- PONT Szolgáltató Központ és a Hallgatói Tanácsadó és Karrieriroda működtetése,
- kiadványok menedzselése (Egyetemi Élet, Hallgatói Kalendárium, Felvételi tájékoztató)
- fénymásolók üzemeltetése,
- ital automaták üzemeltetése.


A kft. tevékenységének eredményét a kezelésében lévő ingatlanok fenntartására, karbantartására, valamint különféle hallgatói célok finanszírozására fordítja.

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. üzemelteti a nagyerdei campus területén található Nagyerdei Éttermet, Fapuma büfét, Főépület büfét, Kémia épület büfét, ÉÉK Könyvtárépület Galéria kávézót, az egyetemi ajándékboltot és a Koli Klubot.

Az étteremben minden nap kétféle napi menüből választhatnak a vendégek, valamint 30 féle ala carte ételből, mely naponta változik. A kínálatban minden nap megtalálhatók frissensültek, saláták, főzelékek, vegetáriánus ételek, cukrászsütemények, gyümölcsök és sajtok.

Az étteremben rendezvények lebonyolítását is vállaljuk 300 főig. (A konyha engedélyezett kapacitása: 2000 adag/műszak, a cukrászüzemé 600 szelet/műszak.)

A büfékben saját előállítású védőgázas csomagolású szendvicseket, üdítőket, ásványvizet, kávét, kávékülönlegességeket, péksüteményeket, cukrászsüteményeket, tej és tejtermékeket, dohányárut, édességet vásárolhatnak 07.30-18.00 óra között.

A kft. üzemelteti az Arany János Gyakorló Általános Iskola konyháját (600 adagos) és éttermét, a Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskola konyháját (550 adagos) és éttermét, valamit a hajdúböszörményi HPFK konyháját (300 adagos) és éttermét.

A kft. üzemelteti a Böszörményi úti Campus területén található Kazánház Egyetemi Klubbot és az AVK büfét is, valamint a Klinika területén található Klinika Egyetemi Klubbot.

A kft. üzemelteti a Kassai úti Campus területén található Lovarda Hallgatói Kulturális és Konferencia Központot, mely 200 adagos konyhával és étteremmel rendelkezik.

Jelenlegi és leendő Vendégeink, partnereink interneten a www.lovarda.hu, a hallgato.com és a www.nagyerdei.hu honlapokon tájékozódhatnak programjainkról, rendezvényeinkről, étlapunkról és választékunkról.

honlapkészítés, Debrecen rendszergazda